Aquesta recepta és molt fàcil i ràpida, a més la podeu variar amb els ingredients que més us agradin; ceba, carbassó, espàrrecs…. Veureu que el resultat és el d’una coca lleugera i fàcil de menjar.
Ingredients per a 4 persones:
- 1 rotllo de pasta de full
- 6 tomàquets
- 50 gr de mantega
- 1 cullerada sopera de sucre
- 6 rodanxes de formatge de cabra
- 1 grapat de ruca
- 4 xampinyons
Poseu paper de silicona a la safata del forn. Renteu els tomàquets i talleu-los a rodanxes dobles. Desfeu la mantega amb un raig d’oli d’oliva en una paella gran. Poseu-hi els tomàquets amb una miqueta de sal i pebre i daureu a foc fort uns 5 minuts. Aboqueu-hi el vinagre i el sucre. Abaixeu el foc i deixeu que cogui sense tapar durant 5 minuts.
Precalenteu el forn a 180 ºC. Punxeu la massa per la part de dintre perquè no bufi gaire. I ja hi podeu posar el tomàquet, i el formatge de cabra; finalment afegiu-hi els xampinyons laminats molt fins.
Fornejeu 25 minuts. Mentrestant , renteu i assequeu la ruca. Retireu la coca del forn i decoreu amb la ruca. Ja podeu menjar!
Adaptat de la revista: Cocina gourmet Nº 3
Deixa un comentari