Brownie de xocolata

Tot sembla indicar que el brownie prové d’Estats Units, i que el va inventar un cuiner quan feia un pastís de xocolata i accidentalment es va oblidar de l’ingredient que feia que el pastís bufés, així va aconseguir una magdalena ,una mica espessa, de xocolata amb un sabor molt suau.

Veureu que és una recepta molt senzilla, amb pocs passos i ràpida.

Ingredients per a 4 persones:

  • 200 gr. de xocolata fondant
  • 100 gr. de sucre
  • 100 gr. de mantega
  • 75 gr. de farina
  • 75 gr. de nous
  • 3 ous
  • 1 sobret de llevadura (Royal)

Fonem la xocolata al bany Maria amb la mantega. Hi afegim el sucre, els ous batuts i les nous picades, finalment la farina i el llevat (millor tamisats).

Unteu un motlle gran o uns de petits individuals amb mantega i poseu-hi la barreja.

Poseu al forn a 185ºC durant uns 25 minuts. Per decorar poseu-hi per sobre cacau en pols o algun fruit vermell.

Senzill eh!!

Anuncis

One response to “Brownie de xocolata

  • gina

    Aquesta recepta la faig segur!!! dema em toca fer madalenes, però quan tingui un moment per comprar la xoco, brownie x berenar!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s