Aquesta és una idea per prendre alhora del cafè. No ens enganyem, la xocolata és bona a qualsevol hora!
És molt senzill de fer i el resultat és genial.
Ingredients per a 4 persones:
- 250 gr. de xocolata per fondre
- 200 gr. de cereals (flocs de blat de moro, dels que menjeu a l’esmorzar)
Fonem al bany maria la xocolata i quan ja sigui líquida hi tirem els cereals a sobre, i remeneu amb cura de no trencar-los, perquè s’impregnin de xocolata. Si creieu que queda massa xocolata podeu afegir cereals, es tracta de que tots els cereals quedin impregnats de xocolata.
He fet fotos al procés perquè ho vegeu ben clar.
Sobre un paper per forn o silicona feu petits munts de cereals i quan acabeu amb tots ja podeu posar ben pla a la nevera. Espereu una horeta i ja podreu menjar.
Una altra opció és fer-ho amb avellanes o ametlles torrades, proveu-ho, també és molt bo.
Deixa un comentari