Bols de xocolata

Per molts dels que sou amants de la robosteria i passeu llargues estones a internet buscant noves idees és possible que ja hagueu vist fotografies d’aquests bols.

Des del dia que vaig veure aquests bols que els tinc pendents, no m’hi he pogut resistir, jo els he fet i així us puc explicar si és tant fàcil com sembla.

Bols de xocolata

Realment no es pot dir que sigui una recepta, perquè ingredients ben poquets en veureu avui, és més el procés. A dintre els bols hi he posar iogurt natural i maduixes, però hi podeu posar el que vulgueu, gelat, macedònia, nata, això ja és cosa vostra.

Bols de xocolata

Ingredients per a 12 bols:

  • 400 gr. de xocolata fondant (2 rajoles)
  • 1 bossa de globus dels que s’omplen d’aigua, els petits
  • 50 gr. de mantega

Primer hem de desfer al bany Maria la xocolata amb la mantega, la mantega ens servirà perquè la xocolata quedi més líquida. Un cop sigui ben desfeta la retireu del bany i deixeu que refredi, no ha de ser freda del tot.

Bols de xocolata

Suqueu els primers globus amb cura i en un lloc que quan us rebenti el globus (perquè abans no trobeu la temperatura adequada us rebentarà) no feu un estucat a la paret com em va passar a mi. Sucareu el globus i el treureu del recipient on teniu la xocolata i direu: genial no peta; i llavors us petarà esquitxant-ho tot. He avisat!!

bols de xocolata

Després de rebentar-ne uns quants haureu trobat la temperatura adequada i un cop sucats els podeu deixar ben drets en un paper sulfuritzat o silicona. Quan tingueu la safata plena els podeu deixar a la nevera a refredar.

Com que la capa de xocolata és molt fina amb que tingueu hora i mitja el globus a la nevera serà més que suficient, els podeu treure i punxar amb una agulla sense por, no us faci por que no es trencaran. Això si vigileu perquè si els toqueu massa se us desfaran als dits. De la nevera a la taula.

Bols de xocolata

Podeu usar els bols per posar-hi a dintre el que vulgueu, deixareu a tothom amb un pam de nas!

Bols xocolata

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s