Ingredients per a 4 persones:
- 3 albergínies
- 2 tomàquets madurs
- 2 goles de formatge mozzarella fresca
- 200 gr. de xampinyons
- 500 gr. de tomàquet triturat cru (un pot)
- alfàbrega fresca
Primer de tot podem el tomàquet en un cassó i amb sal i una mica de sucre la posem al foc fins que tregui l’aigua i quedi cuita. A l’estiu quan el tomàquet ja es barat i molt més gustós us aconsello que useu tomàquet natural, ja sigui triturat, ratllat o a dauets.
Rentem les albergínies i les tallem a làmines, fem el mateix amb el tomàquet i els xampinyons. Finalment Obrim els paquets de formatge i llençem l’aigua i els tallem a làmines gruixudes. Salem tota la verdura i salpebrem el formatge.
Passem per la planxa les alberginies, amb un raiig d’oli d’oliva, no importa si queden una mica crues per dintre. Retirem les albergínies i hi posem els xampinyons i també els coem. Ja ho tenim tot llest per muntar els rotllets.
Agafem un tall d’alvergínia i hi posem un tros de tomàquet a dintre uns cuants xampinyons i un tall de formatge, ho enrotllem i ho fixem amb un escuradents. Així fins que haguem acabat amb tota l’albergínia. Recordeu que les làmines de tomàquet les posem a dintre crues, ja qu enomés amb el calor del forn ja ens courà suficient.
Finalment posem a una safata per al forn el tomàquet i a sobre els rotllets, ho acabem amb un tall de formatge sobre cada rotllet. Gratinem al forn i quan el formatge s’hagi desfet una mica i comnci a daurar-se podem retirar. Decorem amb unes fulles d’alfàbrega i ja ho tenim llest per posar a taula.
Deixa un comentari