Xampinyons farcits de ceba i pernil

Per fer aquesta recepta primer haurem d’intentar trobar al mercat uns xampinyons ben grossos, una gran part de la seva composició és aigua, per tant quan els haguem cuit es faran bastant més petits.

Ingredients per a 4 persones:

  • 300 gr. de xampinyons grans
  • 200 gr. de pernil
  • 2 cebes grans o 3 de més petites

 

Primer de tot netegeu els xampinyons, treieu el peu i reserveu-lo. Piqueu la ceba en juliana, tant fina com pogueu, amb la mandolina us serà més fàcil. Poseu tota la ceba a la paella amb una mica d’oli i saleu-la. Poseu el foc mitjà i quan sigui toba i transparent baixeu el foc. Quan comenci a estar daurada afegiu-hi tots els peus dels xampinyons a trossets petits, sal-pebreu i deixeu que treguin l’aigua, això també ajudarà a acabar de coure la ceba.

 

Podeu retirar del foc quan la ceba sigui gairebé de color marró, i un cop fora del foc poseu-hi el pernil picat ben petit i doneu dos voltes perquè s’integrin els sabors, amb l’escalfor de la paella serà suficient.

Ara podeu coure els xampinyons en una paella, per les dues cares, i quan vegeu que han deixat anar l’aigua i siguin cuits els podeu retirar i farcir amb la barreja de ceba i pernil.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s