Aquest entrant, el vaig veure en una revista, si no m’equivoco un Lecturas de cuina. El tenia pendent des de feia bastants dies, i avui que he vist la nevera plena de verdures he pensat que era el dia ideal.
Ingredients: (per dues torres)
- 1 albergínia gran
- 2 boles de mozzarella de búfala
- 3 tomàquets madurs
- 4 cullerades d’oli d’oliva
- una culleradeta d’orenga
- sal i pebre
Renteu les albergínies i assequeu-les bé, talleu-les en rodanxes de 0,5 cm. i poseu-les en una safata de forn amb unes gotes d’oli i una mica de sal. Cuineu-les a 180ºC durant uns 15 minuts. Mentrestant podeu fer unes rodanxes amb el tomàquet del mateix gruix i poseu-les en una paella amb unes gotetes d’oli i una mica de sal. Només cal que els hi tingueu un parell de minuts, no cal ni que les gireu, volem que estovin una mica.
Ara podeu treure la mozzarella del seu embolcall i tallar unes rodanxes de formatge, poseu-les sobre paper de cuina perquè deixin anar l’aigua que tinguin.
Per preparar el plat intercaleu rodanxes d’albergínia amb el tomàquet i el formatge i feu pisos. Finalment poseu en un petit bol l’oli, un polsim de sal, un de pebre, una culleradeta d’orenga i remeneu bé. Ho podeu tenir preparat del dia anterior. Tireu per sobre de la torre.
És molt bó si us ho menjeu tebi, però si abans de servir ho calenteu dos minutets ja serà insuperable.
Deixa un comentari