Galetes de mantega

Quan acabem un bon dinar , i estem en la part de la tertúlia amb els cafès, sempre ve de gust un dolç que ens deixi un bon sabor final. Aquesta recepta crec que pot ser un detall per acabar un bon àpat.

A mi, personalment m’encanten aquest tipus de galetes de mantega, em recorden a la infantesa, quan les compràvem a Andorra en capses metàl·liques de color blau.

Ingredients:

– 250 gr. de farina

– 185 gr. de mantega

– 100 gr de sucre

– 2 ous

– mitja culleradeta de canyella

– la ratlladura de la pell d’una taronja

Batre la mantega (cal que la tinguem a temperatura ambient) amb el sucre. A continuació afegir els ous, la farina tamisada i mitja culleradeta (de cafè) de canyella.

Barrejar amb força fins tenir una crema fina. Afegir la ratlladura de la taronja i tornar a barrejar bé.

Posar la crema resultant en una màniga pastissera. Formeu les pastes al vostre gust sobre la safata del forn amb paper sulfuritzat. Deixar refredar una hora a la nevera.

Cuinar les galetes a 200º fins que es vegin lleugerament daurades.

Si les voleu cobrir de xocolata cal fondre xocolata de cobertura al bany Maria i banyar les galetes fins aproximadament la meitat, les deixeu refredar fins que la xocolata estigui dura.

Anuncis

2 responses to “Galetes de mantega

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s