Carpaccio de meló amb menta

Per començar el mes d’agost, igual que l’anterior utilitzarem el meló. Perquè és fresquet per l’estiu, i perquè vaig comprar una revista de les que poso al cistell de la platja i duren tot l’estiu, en les que surten receptes, senzilles, però sovint molt aprofitables, d’entre elles aquesta. Us proposo el carpaccio de meló amb pernil i menta. A mi hem va sorprendre molt gratament perquè la menta dona un sabort molt fresc i combina realment bé amb el meló.

Ingredients:

– mig meló

– pernil

– oli i sal

– vinagre de vi blanc

– menta

Treiem el meló de la nevera per tal de que no sigui fred alhora de menjar. Tallem el meló per la meitat , i seguidament amb un ganivet esmolat tallem-lo a làmines el més fines possible, qua siguin transparents,( és entretingut però en sortirà molt més bó si son ben fines) i les posem al plat. 

Per la vinagreta posem en un bol, l’oli, una miqueta de sal i de pebre, vinagre de vi blanc i la menta picada molt petita la remen una miqueta per que agafi el sabor de la menta.

Tallem el pernil, petit, a tiretes.

Per acabar posem la vinagreta per sobre el meló i per acabar el pernil. Podem decorar amb unes fulles de menta. Ideal quan tornem de la platja!!

Anuncis

10 responses to “Carpaccio de meló amb menta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s