Panna cotta

Avui us posaré una recepta molt senzilla, és fàcil de fer i no necessitem molts estris. Segurament haureu menjat Panna Cotta com a postre en algun restaurant (a 3,50€ com a mínim es clar), us asseguro que feta a casa és molt més bona, així que us animo a que ho proveu.

Ingredients:

– 240 ml de llet

– 150 ml de nata liquida

– 3 fulls de gelatina de 2gr

– 75 gr de sucre

– 125 gr de mascarpone

– 1 beina de vainilla

Per començar cal que posem la gelatina en un got amb aigua freda perquè s’hidrati bé duran uns 5 minuts.

En un cassó posem la llet al foc juntament amb la nata la sucre i la vainilla. Deixem que bulli suaument uns minuts i ho retirem del foc. A part calentem al microones dos ditets de llet en una tassa i hi dissolem la gelatina ben escorreguda.

Quan la barreja del cassó estigui una mica tèbia hi podem afegir la gelatina dissolta en llet.

Repartim en unes flameres i posar a la nevera almenys durant 4 hores. Decorar al gust!

Anuncis

8 responses to “Panna cotta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s