Galets farcits de bolets amb salsa de foie

Avui, he sortit a comprar i m’he topat amb una pasta que feia temps que no veia, Galets, enormes, com els que feia la meva avia per  Nadal, de seguida m’han vingut al cap que els puc farcir de bolets. Cap a la cuina!

Ingredients:

– 1 paquet de galets

– 100gr de bolets secs variats

– 8 xampinyons

– 1 ceba grossa

Per la salsa:

– 3 cullererades de foie

– 2 cullerades d’Oporto

– 200 ml de crema de llet

 

Primerament posem els boltes secs en un bol amb aigua perquè s’hidratin. A la vegada posem a bullir l’aigua per la pasta, respectant el temps de cocció que hi posi al paquet.

Posem a la paella la ceba ben picada, quan sigui transparent hi afegeixo els xampinyons ben petits. Quan haguin tret l’aigua hi podem posar la resta de bolets ben escorreguts  i deixem que es faci tot junt. Rectifiquem de sal i de pebre.

A part en un cassó posem una mica d’Oporto, i el deixem reduir bé, un cop estigui hi afegim el foie i finalment la crema de llet.

Per acabar amb una cullereta anem omplint la pasta una a una amb molta paciència perquè no es trenqui, hi tirem la salsa per sobre i ratllem formatge parmesà.

Bon profit!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s